Produkter för brera cerniere (4)

Krämig

Krämig

Ett noggrant urval av högkvalitativa kaffen från Central- och Sydamerika, Indien och Afrika, perfekt rostade, ger De Roccis CREMOSO espresso. En extraordinärt mild och mjuk blandning med en stark men ändå delikat eftersmak.
ENERGICA

ENERGICA

Blixtskydd
Krämig

Krämig

Mildt söt blandning av de bästa Arabica- och Robusta-kaffena med stark smak och doft. Det är verkligen den traditionella och typiska italienska espresson! Brasilien: Mjukt och välbalanserat kaffe med ren och fin arom. En mycket aromatisk blandning med en chokladig eftersmak. Costa Rica: Kaffe av hög kvalitet med en rik hasselnötsfärgad crema och doft av äpple och dadlar. Lätt syra. Indonesien: Rikt och fint Robusta-kaffe med en lätt karamelldoft, idealiskt även för de mest krävande kaffeälskarna. Fyllig och stark smak med en bestående eftersmak. Vietnam: Fylligt Robusta, eklektiskt och distinkt. Colombia: Alla colombianska kaffen är av Arabica-typ med en rik aromatisk doft, något fruktig och en underbar hasselnöts- och blommig eftersmak. Detta kaffe är resultatet av den perfekta kombinationen av utvalda Arabica- och Robusta-kaffen. Krämigt, mjukt och sammetslent, unikt och överraskande med en söt smak och en fruktig eftersmak.
Milano Prestige

Milano Prestige

100% bästa Arabica-kaffet från Brasilien, Colombia, Honduras, Costa Rica och Peru. Brasilien: "Santos" är ett mjukt och balanserat brasilianskt kaffe med en ren och fin arom. En chokladig smak, en fyllig kropp, intensiva aromer och en bestående eftersmak definierar dess essens. Colombia: De flesta colombianska kaffen är av Arabica-typ: extremt aromatiska och fylliga, kännetecknas av hasselnöt och blommig eftersmak och doft. Honduras: Balanserat och fylligt kaffe med en söt lakritsdoft. Costa Rica: Utmärkt kaffe med hasselnötsfärgad crema och en doft av äpplen och dadlar. Lätt syra. Peru: Delikat strukturerat kaffe med en fruktig och kakaoliknande eftersmak. Den specifika rostningen ger ett mycket rikt och texturerat kaffe, fylligt med en bestående eftersmak av blommor och choklad.